Skogsbo/Avesta IF U

Referat: Horndals IF - Skogsbo/Avesta IF U

Horndals IF - Skogsbo/Avesta IF U 3-9 (3-4)

Förlust mot SAIF U med hela 3-9.
Ändå hängde vi med bra, framför allt i första halvlek som slutade 3-4. Då skapade vi en del ytterligare klara målchanser som vi skulle ha förvaltat på ett bättre sätt.

I andra halvlek märktes det att vi blev lite tröttare samtidigt som vi behövde hatta lite hit och dit med en del byten p.g.a. skadekänningar på flera spelare.

Det som skiljde lagen åt idag var egentligen en spelare som också gjorde flertalen av målen i bortalaget. En A-lagsspelare i SAIF som vi hade det svårt emot. I övrigt vaskade de inte fram så många mer chanser än vad vi gjorde trots att de använde fyra A-lagsspelare från div.4 i denna match.

Horndals mål enligt nedan:

1-2 Milad Sarwari efter en djupledslöpning på en fin boll i djupet av Albin Sjöström.
2-3 Milad Sarwari hölls sig framme än en gång och placerade in bollen efter ett inlägg från Magnus Sjöström.
3-4 gjorde Ossy Nylander efter bra samarbete med Milad Sarwari som agerade framspelare denna gång.

Plusbetyg till 2-målsskytten Milad Sarwari som framför allt i första halvlek gjorde det svårt för SAIF:s försvarare med sin snabbhet och sitt hårda jobb . Med lite kyla hade han kunnat göra ännu flera mål då han hade fina lägen, bl.a. frilägen.